Animana Utgivelses Høydepunkter: Versjon 3.15

Animana 3.15 inneholder flere funksjoner og forbedringer som er oppført nedenfor.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser disse utgivelsesnotatene nøye for å holde deg oppdatert med endringene som er gjort. For mer informasjon, se de ulike Kunnskaps database -artiklene som er tilknyttet dette dokumentet.

 

Klientadresse synlige i pasientsøk
Når du søker etter en pasient eller klient i Animana, ser du nå umiddelbart kundens adresse i søkeresultatene.
I vår nyeste kundeundersøkelse fortalte du oss at du enklere ville se kundenes adresser når du søker etter pasienter i Animana. I 3.15 har vi oppgradert søkefunksjonaliteten til å gjøre nettopp det. Klientens gateadresse og bynavn vises nå når du søker etter pasienter i søkekriterier der pasientnavnet er inkludert i et søkeresultat. Dette inkluderer også pasientsøk med bruk av Klient (Inaktiv) filter Search og Pasient (Inaktiv) Søk.

 

Forbedret filtrering på pasient- og klientfiler
For å finjustere visningen av pasient- og klientfiler, har vi forbedret filtreringsalternativene på to måter.

Først har vi lagt til den nye kategorien «Annet» (Other), som inkluderer alle elementene som for øyeblikket ikke har egen filtering, som for eksempel protokoller, forsikringskrav og laboratorieresultater. Det neste vi gjorde var å lage til et alternativ for å markere eller avmarkere alle filteralternativer på toppen av menyen, noe som sparer deg fra å individuelt å velge eller avmarkere hver enkel filteralternativ. Dette gir også en mer praktisk oversikt over informasjonen du vil se i filen.

 

Nye IDEXX IHD-tester tilgjengelig
I denne programvare utgivelsen har vi utvidet utvalget av IDEXX In-House Diagnostikk-tester som er tilgjengelige i «In-house Analysis»-testmenyen i Animana. Under Catalyst One og Catalyst Dx ser du nå alternativer for både C-Reactive Protein (CRP) og SDMA. Utnytt tilkoblingen mellom Animana og dine Idexx instrument slik at du får full fordel av toveis integrering. Hvis du har IDEXX in-house instrument, men ikke har konfigurert forbindelsen med Animana, ikke nøl med å kontakte vårt supportteam for å komme i gang.

 

Betalinger for tidligere bokår
Skulle du ønske å utføre en betaling for et tidligere år, gå til: Regnskap > Balanse Kasse/Bank og velg deretter bokåret. Dette er den mest effektive måten for deg eller din regnskapsfører å lukke disse betalingene på. Les mer om hvordan du kan utføre betalinger gjennom Balanse Kasse/Bank her. Det er for øyeblikket ikke mulig å velge et annet år når du prøver å utføre en betaling på en bestemt faktura.

 

Svar til alle inkludert nå opprinnelige avsender
Inntil versjon 3.15  inneholdt «Svar til alle» (Reply all) alle person utenom den opprinnelige avsender, Du påpekte dette i den siste kundeundersøkelsen og derfor har vi løst dette problemet i Animana 3.15. Når du nå velger «Svar til alle» på en melding, vil ditt svar gå til alle, inkludert den opprinnelige avsender.

 

Vi håper du liker å jobbe med de nye funksjonene og forbedringene vi har introdusert i Animana 3.15. Hvis du har spørsmål om noen av endringene i 3.15, ikke nøl med å sjekke kunnskaps Databasen (Knowledge Base) eller ta kontakt med Animana kundestøtte.