Animana Utgivelses Høydepunkter: Versjon 3.16

 

Animana utgivelses høydepunkter: Versjon 3.16

Animana 3.16 inneholder flere funksjoner og forbedringer som er oppført nedenfor.

Vi anbefaler at du leser disse utgivelsesnotatene nøye for å holde deg oppdatert med endringene som er gjort. For mer informasjon, se de ulike Kunnskaps database-artiklene som er tilknyttet dette dokumentet.

 

Vi presenterer den nye Administrer Innhold (Nytt navn Administrer Maler) 

Å skape klientkommunikasjonsmaler for e-post og brev er nå mye bedre og lettere. Du vil nå kunne kopiere og lime inn fra Microsoft Word-dokumenter mens du opprettholder formateringen. Du vil kunne «drag and drop»  bilder direkte fra maskinen til malen og plassere dem der du selv ønsker. Vi har introdusert nye skriftfarger og en standardisering av skriftstørrelser og mye mer. Siden den nye Administrer Maler løser og forbedrer mange av problemene fra den forrige versjonen av Administrer Maler-verktøyet, kan dette påvirke formateringen av noen av dine eksisterende innholdsmaler, for eksempel ved å legge til et ekstra mellomrom og sideskift på steder der disse ikke fungerte riktig i det gamle Administrer Maler-verktøyet. Vennligst se gjennom artikkelen i vår kunnskapsbase for dette og andre punkter du må ta hensyn til ved bruk av det nye verktøyet.

For flere tips og læringsverktøy om hvordan du bruker det nye verktøyet for Administrer Maler, klikker du her.

 

Separat rolletillatelse for å kunne opprette egendefinerte protokoller

Nå kan flere klinikkmedlemmer få tilgang av adminbrukeren til å lage egendefinerte protokoller, uten å kreve full tilgang. Egendefinerte protokoller er en kjernefunksjon i Animana, og kan brukes daglig for å sikre at den beste praksis og standardprosedyrer i klinikken opprettholdes. Du kan også utføre rapportering om tilpasset protokollbruk, noe som gjør det til en effektiv måte å samle innsikt på. For å se hvordan du oppretter egendefinerte protokoller klikker du her.

 

Kredittfakturaer og Kredittbalanser filter.

På Debitorer-listen i Animana er det nå mulig å filtrere ut kredittfakturaer, dvs. fakturaer hvor den utestående beløpet skyldes kunden. Bare velg å ekskludere kredittfakturaer i den nye rullegardinmenyen lagt til filteralternativene øverst på siden.

Det er nå også mulig å ekskludere kredittbeløp fra listen Utestående balanse i Animana. dvs. når det totale utestående beløpet fra en enkelt eller flere fakturaer for en klient er et beløp som skyldes kundern. Du kan velge å inkludere eller gjemme dette fra listen ved å bruke det tilsatte filteret.

 

Forbedret rapport «Excel Export» med ekstra datakolonner lagt til > Detaljert fakturarapport

Vi har omdøpt rapporten ‘Excel Exporter’ til ‘Detaljert fakturarapport’ og ikke stoppet der når det gjelder forbedringer. Det er nå mulig å bruke et mer standard datointervallfilter, og vi har nå tatt med mer informasjon i denne rapporten, f.eks. Klient Postnummer, Produkt strekkode, Total MVA, MVA%, Totalt beløp ex og inkl. MVA og mer. For en fullstendig liste over ekstra kolonner, klikk her. Denne rapporten kan brukes til å identifisere produkter som er solgt per postnummer og filtrere den etter analysegruppe som vil vise referanseprodukter. Din revisor kan også synes at denne rapporten er nyttig

Nye fusjonskoder tilgjengelig i Administrer Maler

I Animana 3.16 har vi utvidet listen med fusjonskoder tilgjengelig på skjermbildet Administrer Maler. Når du lager tekstmeldinger, brev, etiketter og e-post, kan du legge til informasjon som henvisende Vet ID, Pasientforsikringsnavn eller Batch utløpsdato med en enkel fusjonsskode valgt fra editor.

 

Google Chrome

Animana har nå valgt Google Chrome til å vår anbefalte nettleser, som det har vist seg å være veldig rask og pålitelig. Animana fortsetter å støtte andre nettlesere

 

Vi håper du liker å jobbe med de nye funksjonene og forbedringene vi har introdusert i Animana 3.16. Hvis du har spørsmål om noen av endringene i 3.16, ikke nøl med å sjekke kunnskaps Databasen (Knowledge Base) eller ta kontakt med Animana kundestøtte.