IDEXX Animana 3.20 inneholder flere nye funksjoner og forbedringer som er oppført nedenfor:

Introduserer: Automatisk fornyelse for helseplaner

I denne utgivelsen er vi glade for å gi muligheten til å automatisk fornye helseplaner. Dette betyr at planene kan fornyes automatisk etter at de når sluttdato – du trenger ikke lenger å administrere dette selv! Planer kan opprettes med forhåndsdefinerte varigheter på 6, 12, 18, 24 og 36 måneder, og du kan bestemme om du vil at planen skal fornyes automatisk eller ikke. Når planene automatisk fornyes, tilbakestilles også maksimale produktkvoter. Hvis du vil lære hvordan du oppretter og legger til en plan med automatisk fornyelse til en pasient, følger du veiledningen her.

Viktig melding: Hvis du har planer knyttet til pasienter som har en sluttdato som er mer enn 12 måneder frem i tid fra denne lanseringen ber vi deg gå gjennom disse planene. Vær oppmerksom på at sluttdato og fornyelsesstatus for disse planene er endret for å imøtekomme den nye funksjonaliteten. Vi gjør imidlertid ikke endringer for produktkvoter knyttet til disse planene, inkludert fakturering-sykluser, hvis disse er satt opp via Animana. For mer informasjon om hvordan eksisterende helseplaner påvirkes, vennligst se vår guide her.

Oppdatering av prislister

2019 IDEXX Referanselaboratorier og in-house diagnostic prislister er tilgjengelig fra 7. desember i Animana, derfor kan du etter denne datoen oppdatere dine IDEXX-produkter for 2019. Klikk her for å lære hvordan du oppdaterer leverandør prisene dine i Animana.

Nye retningslinjer for fakturahåndtering

Som forberedelse på at en ny lov blir innført i 2019, endrer vi hvordan du forvalter fakturaer. I 2019 vil det etter norsk lov bli pålagt å overholde spesifikke regler ved håndtering av fakturaer – denne endringen gjelder for alle praksisforvaltning-systemer.

Dette betyr at som en Animana-bruker (selv med full økonomisk tilgang), vil du ikke lenger kunne:

  • Slette en betaling fra en allerede opprettet faktura (for å korrigere en betaling må du legge til betalingen igjen med samme betalingstype, bare med negativ beløp).
  • Slette en faktura detalj (for eksempel et produkt) fra en allerede opprettet faktura (for å fjerne et produkt, må du opprette en ny faktura med det produktet som en negativ beløp).
  • Legge til en faktura detalj (for eksempel et produkt) til en allerede opprettet faktura (hvis du vil legge til et nytt produkt, opprett bare en ny faktura).
  • Slette en opprettet faktura (selv om ingen betaling ble lagt til) (for å korrigere en faktura som ble lagt feil, må du bare kopiere fakturaen med negative mengder av produktene som opprinnelig ble lagt til).

Vi håper du liker å jobbe med de nye funksjonene og forbedringene vi har introdusert i IDEXX Animana 3.20. Hvis du har spørsmål om noen av endringene i 3.20, nøl ikke med å sjekke kunnskapsbasen eller ta kontakt med Animana kundesupport.