Animana utgivelses høydepunkter: Versjon 4.0

Denne versjonen av Animana inneholder flere feilrettinger, sikkerhets- og ytelsesforbedringer, og flere nye bakgrunnsfunksjoner og forbedringer som er oppført nedenfor:

Enkel kreditering for fakturaer

Vi har utviklet ny funksjonalitet som gjør at du enkelt kan behandle krediteringer, tilbakebetalinger og gjøre korreksjoner for feilaktige fakturaer. Disse endringene er en del av større planer om å forbedre lagerstyringen innen Animana og blir for tiden testet av noen av våre kunder før funksjonaliteten blir gjort tilgjengelig for alle kunder. For å lese mer om hvordan kreditter vil fungere, klikker du her.

Ny applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API)

Et API gjør det mulig for programmer å snakke sammen. Du kan se det som messenger som sender et spørsmål til et annet program og bringer svaret tilbake i et forventet format. For eksempel; når en dyreeier booker en avtale via Vetstoria. Vetstoria ville bruke en API for å spørre Animana om hvilke ledige tidsrom det er for avtalen. Dyreeier kan bestille avtalen og avtalen er vist på Animana-agendaen.

Animanas nye API vil forbedre dagens muligheter for sikker datautveksling mellom Animana og andre applikasjoner, slik at vi kan jobbe med andre partnere. I denne utgivelsen implementerer vi arkitekturen som gjør det mulig for andre tredjeparter å koble seg til oss i fremtiden. Fra og med 2019 vil vi få de første dataelementene tilgjengelig for integrasjon. Over tid vil vi gjøre flere dataelementer tilgjengelige via API.

Vi håper du liker å jobbe med de nye funksjonene og forbedringene vi har introdusert i IDEXX Animana 4.0. Hvis du har spørsmål om noen av endringene i 4.0, nøl ikke med å sjekke kunnskapsbasen eller ta kontakt med Animana kundesupport.