Animana utgivelses høydepunkter: Versjon 4.1

Denne versjonen av Animana inneholder flere feilrettinger, sikkerhets- og ytelsesforbedringer, og flere forbedringer bak kulissene, inkludert følgende:

Ny IDEXX Smart Flow integrasjon
Smart Flow ble en del av IDEXX i 2018, og er et revolusjonerende arbeidsflyt-optimaliseringssystem, og vi er stolte av å introdusere det første steget for integrasjonen. Fra denne versionen av Animana v4.1, du kan sende en pasient til Smart Flow ganske enkelt ved å klikke på Send til Smart Flow-knappen i pasientfilen. For mer informasjon vennligst klikk her How do I send patient information to Smart Flow?. For å aktivere integrasjonen, se KB-artikkelen  How do I connect Smart Flow with IDEXX Animana?. For mer informasjon om IDEXX Smart Flow, vennligst besøk animana.com/smartflow.

Lokasjon til klinikken legges nå til oppgaver
Når du oppretter generelle eller personlige oppgaver, kan du nå tilknytte oppgaven med en bestemt klinikk lokasjon. Dermed kan du også søke etter oppgaver knyttet til en bestemt lokasjon, alle lokasjoner, eller uten lokasjon. Dette vil være en stor fordel for multisite klinikker som kan finne oppgaver for et sted raskere. For mer informasjon, se vår KB-artikkel: How do I create and manage tasks?.

Vi håper du liker å jobbe med de nye funksjonene og forbedringene vi har introdusert i IDEXX Animana 4.0. Hvis du har spørsmål om noen av endringene i 4.1, nøl ikke med å sjekke kunnskapsbasen eller ta kontakt med Animana kundesupport.