Animana utgivelses høydepunkter: Versjon 4.3

enne versjonen av Animana inneholder flere feilrettinger, sikkerhets- og ytelsesforbedringer, og flere forbedringer bak kulissene, inkludert følgende:

VIKTIG: Endringer i kreditt funksjonalitet

Som mange av dere har bedt om, tar vi de første skrittene for å forbedre Animanas lageradministrasjon funksjonalitet, noe som gir større muligheter og sikrer at din klinikk er I tråd med lovforskrifter. Som en del av disse forbedringene, endrer vi måten som returner, refusjoner og korrigeringer kan gjøres. Fra denne versjonen, hvis du ønsker å behandle en retur, refundere eller korrigere en faktura, må du gjøre det via den nye funksjonen «Kredittfaktura», som du finner når du ser på den opprinnelige fakturaen. Muligheten til å utstede en kreditt ved å legge til en negativt mengde på produkt er nå ikke lenger mulig. For å lese mer om hvordan kreditter vil fungere, klikk her.

Disse blir introdusert til:

  • Tillat deg å enkelt opprette en hel faktura med noen få klikk hvis det er nødvendig med korreksjoner på grunn av interne feil. Dette betyr at kundene dine ikke lenger vil bli forvirret av flere fakturaer, og samtidig opprettholde en passende revisjonsspor.
  • Eliminer problemer der lager er feiljustert på grunn av negative faktura linjer.
  • Sørg for overholdelse av lovforskrifter.
  • Tillat oss å ytterligere forbedre lager styringsfunksjonene til Animana.

Bestill IDEXX Referanselaboratorietester direkte fra pasientfilen.

Bare klikk på ‘Reference Lab’-knappen i pasientfilen, og VetConnect Plus-modulen åpnes umiddelbart innen Animana, les mer.

IDEXX Progesteron test nå tilgjengelig

Vi har lagt til katalysatorprogesteron-testen til «In-Clinic Analysis» testlisten i Animana. Denne testen er tilgjengelig for analysatorene Catalyst Dx og Catalyst One, bare klikk på «In-Clinic Analysis» -knappen i pasientfilen, velg Catalyst Dx eller Catalyst One-analysatoren, og velg «Catalyst Progesterone» -testen.

Vi håper du liker å jobbe med de nye funksjonene og forbedringene vi har introdusert i IDEXX Animana. Hvis du har spørsmål om noen av endringene, nøl ikke med å sjekke kunnskapsbasen eller ta kontakt med Animana kundesupport.