Hovedfunksjoner

Pasientjournaler

Elektroniske pasientjournaler, inkludert besøkshistorikk, labresultater, digitale bilder, bilder, videoer, for en rask oversikt over pasientens status.

Med to klikk kan du dele pasienters journaler med dyreeier eller en kollega.

Spørreskjemaer og protokoller som kan tilpasses (bibliotek av standardiserte protokoller).

Kalender

Avtaletyper som kan tilpasses

Dra og slipp-funksjon

Kan synkroniseres med kalenderen på smarttelefonen din

Kan brukes av flere ansatte på forskjellige områder og steder

Automatiske påminnelser

Enkle, automatiserte påminnelser sørger for at pasientene dine ikke går glipp av pleien de fortjener.

Påminnelser kan utløses av et produkt eller en tjeneste lagt til på en faktura, eller de kan legges ad hoc til en pasientjournal. Generer automatisk kommunikasjon (e-post og tekstmeldinger) som du kan stille inn og deretter slipper å tenke på for resten av pasientens levetid.

Avtalepåminnelser

Ingen flere glemte avtaler. Animana gjør det raskt og enkelt å lage og sende påminnelser om avtaler til kunder via tekstmelding eller e-post – det er bare noen få klikk.

Labintegrering på klinikken

Toveis integrasjon med IDEXX-analysatorene. Send forespørslene direkte fra pasientjournalen og resultatene importeres automatisk.

Se videoen

Importer resultater elektronisk fra store ikke-IDEXX-analysatorer, inkludert Menarini (AutionMicro PU4210 og PU4010, Exigo, Medonic, Spotchem EL, Spotchem EZ, Menarini V-sight) og Scil VetABC.

Labintegrering med IDEXX-referanse

Spar tid og unngå papirskjemaer fra laboratoriet.

Bestill labtestene direkte fra pasientjournalen – via bestillingsmodulen VetConnect Plus – og labresultatene legges automatisk ved i pasientjournalen.

Kundekommunikasjon

Sender klinikken din regelmessige, tilpassede nyhetsbrev til kundene? Hvis du ikke gjør det – visste du at dette er en ypperlig måte å forbedre kundetilfredsheten på og øke inntekter? Med Animanas redigeringsprogram for nyhetsbrev har du alle verktøyene du trenger for å lage flotte tilpassede nyhetsbrev med en flott layout, inkludert bilder og logoer. Kundene vil elske det. Gjør det på din måte!

Bestilling av timer på nett

logo-vetstoria

La kundene bestille timer når de selv vil, og spar verdifull resepsjonisttid.

Les om det: Animana lar kundene bestille timer på nett.

Vekthistorikk og diagram

Overvåk pasientens vekt med Animanas grafiske presentasjon av pasientenes kroppsvekt over tid, slik at du raskt kan identifisere vekst- eller vektproblemer.

Lojalitetsprogram

Lojale kunder – alle vil ha dem på klinikken sin! Animana bidrar til å øke avkastningen på kundeinntekter gjennom kundelojalitetskort med full tilpasning og administrering. Lojalitetsystemet har vært vellykket og har gitt økte inntekter på mange av klinikkene våre. Ønsker du lojale kunder? Vi hjelper deg gjerne.

Tilkobling til digitalt røntgenutstyr

Animanas brukergrensesnitt gjør at de digitale røntgenmaskinene kan lagre bilder direkte til den aktuelle pasientfilen og deretter sendes til klienten. Dette er enormt tidsbesparende for enhver klinikk med digital røntgen.

Portal for bønder

Lovgivning … veterinærsektoren har mye å gjøre, spesielt klinikker for store dyr. Besøksskjema med detaljer om administrert medisinering, vaksineringsoversikt, tuberkulosestatus og mye mer. Disse kommer i tillegg til overveldende mengder informasjon som sendes gjennom kanaler som vanlig post, papir og e-post. Dette er historie. Animana har en innloggingsportal som er utviklet slik at bonden kan få tilgang til all informasjon knyttet til gården direkte på nettet.

Automatisk fakturering

Visste du at 20–25 % av veterinærkostnader blir glemt, å at kunder ikke blir belastet? Animana hjelper deg å redusere tapte kostnader ved og automatisk generere et fakturaelement når en tjeneste eller et produkt knyttes til en kunde. Fakturaer kan betales umiddelbart, eller de kan sendes via e-post eller vanlig post til kunden.

Dagsavslutning

Animana gjør dagsavslutningen til en lek med en oversikt over dagens transaksjoner og bokføring med en enkel telling. Validering og rapportering gjør det enkelt å finne og løse eventuelle feil.

Administreringsrapporter

Hold orden på indikatorer for hovedytelse og motiver teamene dine med enkle administreringsrapporter som enkelt kan tilpasses.

Liker du hovedfunksjonene?

Be om en gratis demonstrasjon av animana nå