Animana utgivelse – høydepunkter i versjon 3.13

Animana 3.13 inneholder flere nye funksjoner og forbedringer, inkludert muligheten til å kopiere eksisterende tilpassede protokoller og interne batchnumre.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser disse utgivelsesnotatene nøye for å holde deg oppdatert om endringene som er gjort.

For mer informasjon, se de ulike grunnleggende kunnskaps artikler som er tilkoblet dette dokumentet, eller kontakt ditt lokale support team på idexx-animana-support-nordics@idexx.com.

Kopiere egendefinerte protokoller

Jobber du med tilpassede protokoller for å forenkle gjentatte oppgaver som grunnleggende eksamener og behandlingsplaner for vanlige sykdommer o.l? I Animana 3.13 kan du nå kopiere eksisterende tilpassede protokoller.

Når du nå ønsker å gjenskape en egendefinert protokoll med mindre endringer, kan du enkelt kopiere dine eksisterende protokoller og justere dem for å dekke dine behov. Dette vil bidra med å spare verdifull tid i klinikken, forenklet etableringen av vanlige protokoller som nye årlige behandlingsplaner, slik at du kan kopiere all informasjon fra dine eksisterende protokoller og kun tilpasse de nødvendigste detaljene.
Hvis du vil vite mer om kopiering av eksisterende egendefinerte protokoller i Animana 3.13, kan du se vår artikkel i Kunnskapsbasen.

Batchnumre for interne bestillinger

Det er enkelt å administrere varelager på tvers av flere klinikker i Animana 3.13.

Om du nå ønsker å flytte lager eller varebeholdning mellom klinikker, vil du nå kunne velge batchnumre fra en rullegardinmeny fra de interne bestillingslisten i Animana. Du sparer ikke bare tid i forhold til å legge inn dine interne bestillinger, men det hjelper også å unngå feil som kan oppstå når du skriver inn opplysninger manuelt. Dette vil gjøre det enklere å administrere varelager både mer effektivt og mer nøyaktig i Animana.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppretter og jobber med interne bestillinger, kan du se vår artikkel om hvordan lage interne bestillinge i kunnskapsbasen.

Påminnelse: IDEXX IHD og Reference Lab prislister for 2018 er tilgjengelig i Animana

De oppdaterte IDEXX In-House Diagnostics og IDEXX Reference Labs prislister for 2018 er nå tilgjengelig i Animana.

Brukere kan legge til produkter eller oppdatere eksisterende produktpriser for IDEXX In-House Diagnostics og IDEXX Reference Lab. Vennligst se artiklene i Kunnskapsbasen for mer informasjon om hvordan du legger til IDEXX-produkter og/eller oppdaterer IDEXX-produktprisene.

Forbedringer i rapporteringshastigheten i Animana

Vi har jobbet hardt bak i kulissene for å gjøre tekniske forbedringer på våre servere.

Ved å optimalisere den tekniske prosessen bak hvordan Animana rapporterer og presenterer informasjon, har vi klart å gjøre denne delen av Animana bedre rustet til å holde tritt med rapporteringsbehovet hos travle klinikker. I Animana 3.13 vil du sannsynligvis legge merke til økt rapporteringshastighet som er et resultat av våre pågående investeringer i stabiliteten og sikkerheten i Animana.

 

Vi håper du liker å jobbe med de nye funksjonene og forbedringene vi har introdusert i Animana 3.13. Hvis du har spørsmål om noen av endringene i 3.13, ta kontakt med Animana kundestøtte, husk også å sjekke kunnskapsbasen.