New Features

IDEXX Animana lanserer nå v2.11. Denne versjonen inkluderer flere nye funksjoner og forbedringer – Vi har notert noen av dem nedenfor. Om du ønsker mere informasjon, er du velkommen til å kontakte vår nordiske support på idexx-animana-support-nordics@idexx.com.

  • Manuelle gevinster på loyalitetsprogrammer
    Normalt vil alle loyalitetsprogrammenes gevinster utløses automatisk, men nå har du muligheten for større kontroll, og vil kunne velge manuelt. For eksempel kan du velge hvilke loyalitetsprogrammer som skal brukes og gevinststørrelsen. For mere informasjon om dette kan du kontakte IDEXX Animana support.
  • Hest er alltid pasienter
    Tidligere kunne hester opprettes som flokk. Dette har forandret seg: en hest vil nå alltid være vist som pasient (også selvom du oppretter den som flokk). Du har nå mulighet for å notere en besøksadresse på pasientkortet. Rapportering til Dyrhelseportalen vil automatisk være instilt på alle hester.
  • Vedrørende rapportering til Dyrhelseportalen
    I ekstra> send DHP er det kommet en knapp ‘vis logg’. Den vil gi muligheten for å se resultatet av seneste, nattlige overførsel til Dyrhelseportalen. Eventuelle feilmeldinger vil stå øverst i loggen. Du har behov for å vise loggen hvis det er rapporter fra tidligere datoer som blir stående i sendingsbildet.