Animana vet software features

New Features

IDEXX Animana lanserer nå v2.13. Denne versjonen inkluderer flere nye funksjoner og forbedringer – Vi har notert noen av dem nedenfor. Om du ønsker mere informasjon, er du velkommen til å kontakte vår nordiske support på idexx-animana-support-nordics@idexx.com.

 • Support til Hills prisliste
  Animana har nå en plugin som støtter Hills prisliste, slik at du nå kan legge til og oppdatere produkter direkte ved hjelp av Hills prisliste.
 • Forsikringens polisenummer er ikke lengre mandatorisk
  Når du legger til forsikrings detaljer til en pasient, og navnet til forsikringsselskapet er valgt, er polisenummeret ikke lenger obligatorisk.
 • Balanse Kasse/Bank forbedringer
  I tillegg til gruppering per dag (eller vis alle), har Balanse Kasse/Bank (Ekstra> Regnskap> Balanse Kasse / Bank), siden nå en oversikt gruppert per måned. Om du velger denne, vil beløp bli gruppert per måned.
 • Animanas Nye Utseende
  Animanas nye brukerflate (https://www.animana.com/animana-is-changing-check-out-our-new-looks/) har blitt mottatt veldig fint så langt. Takk til dere som har utfylt vårt tilbakemeldingsskjema; dette hjelper oss med ytterligere forbedringer før vi vil fase ut den gamle brukeflaten (før utgangen av året). Så om du ikke har hatt muligheten for å se det nye designet, vennligst gjør dette ved å gå til  (Ekstra> Bruker Innstillinger> Bruker Data). Om du ønsker å gi en tilbakemelding er du velkommen til å utfylle feedback formularet.