New Features

IDEXX Animana lanserer nå v2.8. Denne versjonen inkluderer flere nye funksjoner og forbedringer – Vi har notert noen av dem nedenfor. Om du ønsker mere informasjon, er du velkommen til å kontakte vår nordiske support på idexx-animana-support-nordics@idexx.com.

 • Toveis kommunikasjon med  IDEXX VetLab Equipment.
  Det er nå mulig for Animana med en toveis forbindelse med dine IDEXX VetLab interne analysatorer. Dette gjør at du kan sende forespørsler til dine analysatorer (eliminerer behovet for å finne eller opprette pasienten i din VetLab Station), og mulighet for å motta resultatene direkte i pasientjournalen. Denne funksjonen er på nåværende tidspunkt i Beta testfasen. Om du har en IDEXX VetLab station koblet til SmartService og ønsker å bli en del av Beta testingen, er du velkommen til å kontakte supporten vår på 23 96 07 36. 
 • Lås til redigering av finansiell informasjon
  Vi introduserer en innstilling som lar deg låse for redigering og sletting av kjerne finansielle områder. Vennligst kontakt supporten vår om du ønsker denne funksjonen. Om du velger denne låsingen vil brukere i systemet ikke lengre ha mulighet til følgende:

  • legge til eller slette produkter på en faktura,
  • redigere eller slette en faktura,
  • redigere eller slette en betaling,
  • redigere eller slette bokføringsjournalen (ekstra>regnskap>bokføringsjournal),
 • Forbedret pasient identifikasjon
  Du kan nå knytte en dato med en identifikasjon – For eksempel   utstedelsesdato av et pass . Vi har også forbedret eksportering av  pasient identifikasjonen som du finner under ekstra> eksporter> eksporter identifikasjon. Dette for å inkludere: kunde id og navn, pasient id og navn, id beskrivelse som pass, dato til identifisering som pass utstedelsesdato, og identifiseringsnummer som transponder nummer.
 • Konfigurerbar leverandør betalingsbetingelser
  Du kan nå definere en standard leverandørs (type kontakt: leverandør) betalingsbetingelser under kunde informasjon, kunde informasjon> regnskap; bare velg antall uker og lagre.  Alle fremtidige fakturaer til den valgte leverandøren vil nå bli tilknyttet denne betalings betingelsen. Note: Betalings betingelser kan fortsatt bli overskrevet på individuelle fakturaer (f.eks via ekstra> regnskap> kreditor> [velg faktura som skal redigeres]
 • Skjul produkter fra pasient journalen
  Om du bruker produkter som ikke trenger å være synlige i pasient journalen, kan du skjule dem. Gå til ekstra> produkter> produkter> [velg produkt]> produkt informasjon og instill  «ikke vis i pasient journal» til ja (Dette inkluderer også produkter som er en del av et kombiprodukt). Når du nå ser i pasient journalen vil det vises en filtrerings mulighet «vis skjulte produkter» – Velg den ønskede muligheten og pasient journalen oppdateres automatisk. »  Note: Ufakturerte produkter vil alltid vises i pasient journalen.
 • Bedre leverandørfakturering
  Vi har forbedret funksjonen når du legger til leverandørfakturaer (ekstra> regnskap> legg til leverandørfaktura> legg til ny faktura), sånn at både feltet for leverandør og feltet for type omkostning nå blir utfylt automatisk.