Om Animana

Om Animana

Animana ble grunnlagt i 2000 av Bas van Ecke og Sebastiaan Massizzo. Med delvis utdannelse i veterinærmedisin og software engineering, og  erfaring med  systemer til veterinær praksisser, hadde de alle de rette kunnskapene og ferdighetene for  å utvikle programvare systemet som veterinær klinikker trengte; Animana ASP . Det startet med et fokus på smådyr og ambulerende heste klinikker.  Men gjennom årene har Animana ASP  utviklet seg til en mer komplett løsning som er i stand til å oppfylle alle behov til enhver klinikk, uansett størrelse og art som det jobbes med. Det som ikke har forandret  seg, er at Animana ASP har beholdt sitt nettbaserte grunnlag. Så uansett hvor du er med en tilkobling til internett, har du enkel og full tilgang til alle dataene dine.

I dag består animana teamet av rundt 20 personer fordelt på et utviklingsteam, en serviceavdeling og et kommersielt team. Denne størrelsen gjør oss store nok til at alle kan håndtere og være  involvert i utvikling og vedlikeholdelse.  Dette for å opprettholde et godt veterinær programvare system med den servicen kundene våre forventer. Men størrelsen holder oss små nok til at vi kan beholde den personlige kontakten til kundene våre. Siden de fleste medlemmene av Animana teamet har bånd til veterinær verden er vi i stand til å bygge bro mellom utvikling av programvare og det daglige livet på en dyreklinikk .

Animana tar sikte på å forenkle livet for veterinærer og assistentene deres gjennom innovative produkter, god service og en rask respons til en hver utvikling på veterinærområdet. Dette er sentrale funksjoner for Animana. Vi synes det er vår jobb å være klar for fremtiden før du selv innser det.

Siden Animana ASP ‘ opptimaliserer administrasjon av praksis og kommunikasjon med kundene dine,  sparer du verdifull tid som du nå kan bruke på hva du trenger mest : Å gi best mulig omsorg til pasientene.