Du har kanskje allerede hørt det, men det er nå offisielt: Supporten til Windows Server 2003 stopper den 14. juli 2015; Se den offisielle kunngjøring på Microsoft website.

Hva betyr denne slutten på support for deg? Etter den 14. juli vil Microsoft ikke lengre levere sikkerhetsoppdateringer for alle versjoner av Windows Server 2003. Det blir ingen flere feilrettinger fra Microsoft, og serveren vil bli utsatt for hacking og virus.

Hvis du fortsatt kjører Windows Server 2003, må du planlegge og gjennomføre en migrasjonsstrategi for å beskytte infrastruktur og dataene dine. Du har i utgangspunktet to alternativer:

Alternativ 1 – Oppgrader serverne dine

Hvilket betyr at du må;

  • Kjøpe en eller flere lisenser av Windows Server 2012
  • Kjøpe en eller flere servere, siden dine nåværende servere sannsynligvis ikke vil være tilstrekkelig til å kjøre den nyeste utgaven av Windows Servere
  • Spør nettverksadministratoren om å flytte alle dine data og programmer fra dine gamle servere til de nye. (du ønsker kanskje å gjøre dette selv, men ikke undervurder skjulte kostnader forbundet med å kaste bort tiden på å gjøre IT-arbeidet . Med mindre det er din hobby!). Vær oppmerksom på at noen av de gamle programmene ikke er kompatible med Server 2012 og du må kanskje kjøpe nye versjoner av disse programmene også.

Alternativ 2: Bli kvitt dine gamle servere og flytt til Animana

Fordi Animana er et  nettbasert program, trenger du ikke å bekymre deg om å eie og vedlikeholde dine servere. Vi gjør  alt for deg, og det er inkludert i vår månedspris.

Vi tar oss av drift, vedlikehold og oppgradering av serverne, og lagre dataene dine i godt sikrede datasentre over hele Europa.

Så du kan tilbringe din tid på å gjøre det du liker best: å ta vare på pasientene dine!

Kontakt din IDEXX Animana for mere informasjon.